Filtr
  • Představení Bohemia Baletu v červnu 2011

    Bohemia Balet se zúčastní ve dnech 5. -12. 6. V. Mezinárodního baletního festivalu v Cali v Kolumbii. Na programu jsou pas de deux z baletu Plameny Paříže a Le Papillon / Motýl/ , Vídeňský valčík, Indigo Rose, Písně potulného tovaryše a Růže

    11. 6. se uskuteční na scéně Stavovského divadla v Praze již tradiční koncert Taneční mládí, na kterém vystoupí studenti Taneční konzervatoře hl.m.Prahy a jejich hosté- studenti Taneční konzervatoře Brno a Balletcentrum Norimberk/ Furth.

    15. 6. vystoupí Kristina Kornová a Kryštof Šimek na Galakoncertě ve Vídni

    18. 6. se uskuteční ve Stavovském divadle absolventský koncert 2011. Na programu bude La vivandiere / Markytánka/, pas de deux Le Papillon /Motýl/, fragment z baletu Gajané, Bohemian rapsody / Quuin, Holánková/, Česká suita / Dvořák, Dedková-Franková/.

    19. 6. se bude konat ve Stavovském divadle slavnostní Galakoncert k 65. výročí založení školy, na kterém se představí bývalí absolventi působící na domácích i zahraničních scénách, dále bude uvedena Růže / Spirituál kvintet, P.Zuska/, Jakstohoven / Vangelis, M.Jackson, Kállman, T.Rychetský, V.Konvalinka/. Oba večery zaznamená ČT

    23. 6. se zúčastní členové BB koncertu v Berlíně, pořádaného v rámci uvedení do provozu nové budovy Státní baletní školy.

    24. 6. uvede Bohemia Balet představení v rámci festivalu Openair Lichtenštejn. Program jako 18. 6.

  • BOHEMIA BALET na galakoncertě ve Velkém divadle v Lodži

    Členové Bohemia Baletu Tereza Chábová a Libor Kettner vystoupí dne 29. 5. 2010 ve Velkém divadle v Lodži na Galakoncertu u příležitosti 45. výročí založení Státní baletní školy F. Parnella v Lodži. V programu se představí Vídeňským valčíkem – Straus/ Jakobson a Indogo Rose – Daffan/Kylián.
  • Uznání od Tanečního sdružení ČR za dramaturgii

    Bohemia balet, soubor Taneční konzervatoře hlavního města Prahy získal čestné uznání od Tanečního sdružení ČR za dramaturgii se zvláštním přihlédnutím k nastudování baletu Suite en blanc Serge Lifara.

  • Úspěch studentů Taneční konzervatoře hl. m. Prahy na mezinárodní baletní soutěži

    V polském Štětíně se ve dnech 21.–26. dubna konal druhý ročník mezinárodní baletní soutěže „Zlaté střevíčky“ (Golden Point Shoes 2009) pro mladé tanečníky, které se zúčastnili také studenti Taneční konzervatoře Hlavního města Prahy. Michal Krčmář, student závěrečného 8. ročníku, získal cenu absolutního vítěze – Grand Prix a Lucie Rákosníková, rovněž studentka 8. ročníku, se stala laureátkou.

    Zdroj: TKP, fundacjabalet.pl
Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK