BOHEMIA BALET V ČERVNU 2014

Bohemia Balet se zúčastní ve dnech 30.5.- 9.6.2014 VIII. Mezinárodního baletního festivalu v kolumbijském Cali. Vystoupí již 1.6. na zahajovacím představení konaném na Plaza de torros /60.000 diváků/, kde uvede Slova z jantaru /Arnolds, Cemerek/, déle Koňare a Myjavský čardáš. Představí se také na dvou celovečerních představeních na hlavní festivalové scéne, v Městském divadle, kde uvede pas de deux z baletu Harlekynáda, Trio z baletu Korzár, 2.větu Klavírního koncertu a moll E. Griega a balet Chlapec a Smrt /Mahler/ v choreografii Libora Vaculíka, Sonatinu Drammaticu /Fried, Kubicová/ a Slova z jantaru. Naplánovány jsou vystoupení s ostatními soubory na koncertech a gala, nejen v Cali, ale také v dalších městech. 

22.6. uvede Společnost tance při Taneční konzervatoři Praha sp. ve spolupráci s Baletem ND v Praze  ve Státní opeře v 19hod. obnovenou premiéru Suite en blanc /Lalo, Lifar/ a Carmina Burana /Orff, Kubicová/. V představení vystoupí absolventi 2013/14.

23.6. tamtéž uvedeme již tradiční koncert Taneční mládí, na kterém vystoupí studenti školy, včetně letošních absolventů.

25.6. v Divadle Na Rejdišti v 18 hod. se rozloučí se sezonou 2013/14 Bohemia Balet retrospektivou svého repertoáru.   

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK