BOHEMIA BALET V PROSINCI 2015

V měsíci prosinci probíhala velmi intenzivní příprava inscenace baletu Oliver Twist na hudbu Rachel Portman v choreografii Bérangere Andreo, jejíž premiéra je plánovaná na 27.2. 2016 ve Stavovském divadle v Praze. 

14.12. vystoupil Bohemia Balet v Divadle Fráni Šrámka v Písku, kde uvedl představení Nebojte se baletu pro žáky ZŠ a SŠ. Vedle ukázek klasického tréninku předvedli členové souboru variace z baletu Plameny Paříže, Labutí jezero, duet z baletu Marná opatrnost, Primaveru / Rondrigo, Andreo/, Škádlení / Albinoni, Drapalíková/, ..to jsem já/koláž, Kuneš/ a Dupání /Dorantes, Drapalíková/.

19.12. se uskutečnilo společné představení Bohemia Baletu a Tanečného divadla Bralen v kulturním domě Zrkadlový háj v Bratislavě. Bohemia Balet uvedl klavírní cyklus L. Janáčka V mlhách v choreografii Petra Zusky, Primaveru, Právě včas /M. Richter, O.Vinklát, Š. Pechar/ a Dupání.

Běhen měsíce prosince vystoupili někteří členové souboru v sólových rolích v zájezdových představeních baletu Labutí jezero a Louskáček uváděných v Německu, Rakousku a Švýcarsku.  

            

           VEDENÍ A ĆLENOVÉ BOHEMIA BALETU PŘEJÍ SVÝM PŘÍZNIVCŮM A DIVÁKŮM KRÁSNÝ A ÚSPĚŠNÝ ROK 2016!    

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK