BOHEMIA BALET V BŘEZNU

Po velmi úspěšné premiéře baletu Oliver Twist /recenze na www.tanecniaktuality.cz/, vystoupí Bohemia Balet 13.3. v Divadle F.X.Šaldy v Liberci, kde uvede Klasickou symfonii /Prokofjev, Horák/, Janáčkův klavírní cyklus V mlhách v choreografii Petra Zusky a Orffovu Carmina Burana v tanečním ztvárnění Ivanky Kubicové.

17.3. se představí soubor v Městském divadle v Jablonci n/Nisou, kde v rámci cyklu Slavní rodáci zatančí  V mlhách v nastudování jablonecké rodačky Mariky Blahoutové-Hanušové a Vnuknutí v choreografii libereckého rodáka Ondřeje Vinkláta a Štěpána Pechara. Program doplní Klasická symfonie  dále Nelaskavé duety /Santaollala, Andreo/ a Dupání/ Dorantes, Drapalíková/.   

21.3. Se stejným programem vystoupí soubor již podeváté ve Vrchlického divadle v Lounech.

25.3. uvedeme reprízu Olivera Twista ve Stavovském divadle v Praze.

Na 7.4. připravujeme Premiéru 2016, kterou budou tvořit choreografie Petra Zusky- V mlhách- 1.uvedení v Praze, dále balet Osud v choreografii člena Bohemia Baletu Aleše Hanzlíka a taneční ztvárnění poemy A.S.Puškina Kavkazský zajatec v choreografii šéfky baletu Divadla F.X.Šaldy v Liberci Aleny Peškové na hudbu Gabriely Vermelho. 

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK