SISI QIU vystoupí v sobotu 26. 2. 2011 ve Stavovském divadle

sisiquisisiquiaČínská tanečnice SISI QIU vystoupí v sobotu 26.2.2011 ve Stavovském divadle v baletu Les Sylphides, který uvádí BOHEMIA BALET- soubor TANEČNÍ KONZERVATOŘE HL.M.Prahy.

Po studiích na Baletní akademii v Shanghai a v Mannheimu /SRN/ se stala členkou Bavorského státního baletu v Mnichově, kde tančila 3 roky. Po studiu v Pařiži získala titul MBA. Vedle tance se věnuje choreografii a realizaci velkých tanečních projektů, k nimž v poslední době patřilo představenií Chopin en pionte, ke kterému přizvala také Bohemia Balet.-soubor Taneční konzervatoře hl.m.Prahy. Pro tuto příležitost nastudoval soubor balet Les Sylphides na hudbu F.Chopina v choreografii M.Fokina, který byl uveden v Číně poprvé. Projekt byl realizován v Shanghai, Kantonu a Pekingu.

Představení se uskuteční ve Stavovském divadle ve 14 a 18 hod., společně s Les Sylphides, budou mít diváci možnost shlédnout taneční fantazii Děvčátko se sirkami, kterou uvádí s Bohemia Balet velkým úspěchem ve spolupráci s ND již druhou sezonu.

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK