BOHEMIA BALET V ČERVNU 2012

 

 

Ve dnech 5.- 12.6. se zúčastní Bohemia Balet již po čtvrté Mezinárodního baletního festivalu v Cali / Kolumbie/, který patří mezi největší festivaly v Jižní Americe. Na 6. ročníku festivalu vystoupí společně s dalšími 20 soubory z celého světa. Pro repertoár zvolil pas de deux z baletu Le Corsaire a z opery Vilhem Tell, dále duet z připravované české premiéry fragmentu Najáda a rybář, Valčík cis moll Fryderika Chopina a dvě současné choreografie - Stones Jana Kodeta a Twins Aleny Drapalíkové. Zájezdu se zúčastní Kateřina Plachá, Kristina Kornová, Ondřej Vinklát a Kryštof Šimek.

 

Členové Bohemia Baletu se budou podílet také na absolventských představeních TK HMP, která se uskuteční 19. a 20.6. ve Stavovském divadle v Praze. Vystoupí v baletu Jiřího Kyliána na hudbu M. Ravela Un Ballo a v Dvořákově České suitě v choreografii Kateřiny Dedkové-Frankové.    

 

Dne 27.6. se představí soubor samostatným večerem na festivalu Smetanova Litomyšl. Na programu večera budou Les Sylphides / Chopin, Fokin/, premiéra baletu Vejíř / Smetana, Skála/, Růže / Spirituál kvintet, Zuska/ a Česká suita / Dvořák, Dedková-Franková/.     

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK