BOHEMIA BALET V listopadu 2012

 

5.11. se uskuteční na Nové scéně představení Bohemia Baletu společně s baletním souborem Městského divadla v Giessenu / Německo/. Bohemia Balet uvede k 85. narozeninám Pavla Šmoka  obnovenou premiéru jeho velmi úspěšného baletu Záskok na libreto Vladimíra Vašuta a hudbu Franze von Suppé. Baletní soubor Městského divadla v Giessenu se představí baletem svého uměleckého šéfa Tareka Assama Hausrat / Domácí potřeby/, který vytvořil choreograf pro 10. ročník festivalu TanzArt ost west v květnu tohoto roku.  

 

21.11. se uskuteční na Nové scéně Baletgala. Na představení vystoupí sólisté Bavorského státního baletu v Mnichově Ilana Werner a Lukáš Slavický, kteří se představí v pas de deux z Neumeierova  verze Labutí jezera /Swanensee vie Ilussionen/ a v Astonově choreografii Straussova valčíku Jarní hlasy. Bohemia Balet  uvede Fresky / Pugni, Petipa/, dále Un Ballo Jiřího Kyliána na hudbu M. Ravela, Luneddu a Primaveru  Bérangere Andreo, / Primaveru bude tančit sama choreografka/ , duet Stones Jana Kodeta a Červenej čudlik Štěpána Pechara a Ondřeje Vinkláta. Představení natáčí ČT.

 

24.11. uvede Bohemia Balet ve Stavovském divadle Baletní kontrasty III. Na programu jsou Les Sylphides / Chopin, Fokin/, Jdou do nebe…? Hany Litterové na hudbu Jevgenije Dogy a Záskok Pavla Šmoka.    

  

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK