BOHEMIA BALET V PROSINCI

Členové Bohemia Baletu vystoupí společně se studenty Taneční konzervatoře hl.m.Prahy v tanečních ukázkách na semináři VIVAT ČAJKOVSKIJ, který pořádá Balet ND v Praze u příležitosti 120. výročí úmrtí skladatele 10.12.2013 v Národním divadle v Praze ve 14 hod.

12.12. v 19.30 pořádá Společnost tance při Taneční konzervatoři Praha o.s. za finanční podpory Nadačního fondu Cesta ke vzdělání MHMP na Nové scéně ND Přehlídku evropských tanečních škol. V rámci večera se představí studenti Státní baletní školy Ludomíra Rozyckiego v Bytomi, Taneční konzervatoře Evy Jaczovej v Bratislavě, Státní baletní školy v Berlíně a Baletní soubor Školy Vídeňské státní opery. Na večeru vystoupí také Bohemia Balet a studenti Taneční konzervatoře hl.m.Prahy, kteří uvedenou mimo jiné fragment ze Svity v bílém Serge Lifara a v premiéře Adagio z Klavírního koncertu a moll Edwarda Griega v choreografii Libora Vaculíka.

V neděli 15.12. v 11 hod. je přidáno, pro velký zájem diváků, ve Stavovském divadle  představení Petr Pan.

 Dne 16.12. v 18 hodin uvádí Bohemia Balet v 18 hodin ve Stavovském divadle představení Petra Pana a baletu Pavla Šmoka Záskok.

Bohemia Balet přeje divákům a příznivcům souboru krásné svátky vánoční,  štěstí a pevné zdraví v roce 2014! Těšíme se na setkání při představeních v roce 2014!

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK