BOHEMIA BALET V DUBNU 2014

Členové BB Iva Rezková, Tamara Kšírová, Florent Operto a Vojtěch Rak se ve dnech 31.3.-5.4. zúčastní turné pořádaného Schlote Pruductions Salzburk po Rakousku a Německu. V 6 galakoncertech se představí v Triu z baletu La ventana / Lumblye, Bournonville/, Griegově Klavírním koncertu a moll /chor. Libor Vaculík/, Písních potulného tovaryše /Mahler, Vaculík/, duetu ze Slov z jantaru /Arnolds, Cemerek/ a Carpatien blues /choreografii Monica Fotescu-Uta/.  

Dne 19.4. se uskuteční repríza představení ve Stavovském divadle, na jehož programu jsou Variace /Schubert, Lifar/, Chlapec a Smrt /Mahler, Vaculík/ a světoznámá kantáta Carla Orffa Carmina Burana v choreografii Ivanky Kubicové. 

23.4. vystoupí BB na Mezinárodním týdnu tance pořádaném TCP Praha v Divadle Komedie. BB se představí Sonatinou Drammaticou /Friedl, Kubicová/, dále uvedeme balet Chlapec a Smrt a Slova z jantaru.

24.4. vystoupí Bohemia Balet v Divadle K.H.Máchy v Litoměřicích. Na programu jsou Fresky a Oceán a perly z baletu Koníček Hrbáček /Pugni, Arthur Sain-Leon/, Grieg klavírní koncert, Sonatina Drammatica, Chlapec a Smrt a Slova z jantaru a First snow.  

29.4. vystoupí členové BB na Galakoncertu u příležitosti Mezinárodního dne tance ve Slezské opeře v Bytomi v Polsku.

 

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK