BOHEMIA BALET V KVĚTNU 2014

Bohemia Balet se představí 18.května na scéně Stavovského divadla se Sonatinou Drammaticou /Fried, Kubicová/, Chlapec a Smrt/ Mahler, Vaculík/a světoznámou kantátou Carmina Burana C. Orffa v choreografii I. Kubicové. K účasti na představení jsou pozváni členové Kasai Dancing Company z japonské Toyamy. Umělecká ředitelka souboru, paní Haruka Kasai, vystoupí v roli Smrtky a tanečnice Kaori Katagischi a Honoka Yokota se představí v sólových rolích společně se sólisty BB Vojtěchem Rakem a Florent Opertem. Představení se zúčastní také prezident Výboru pro kulturu a vzdělání prefektury Toyama pan Hiroschi Koizumi.     

Dne 20.5. vystoupí soubor v Divadle Boženy Němcové ve Františkových Lázních, kde uvede v premiéře pas de deux z baletu Harlekynáda /Drigo, Petipa/, 2.větu Klavírního koncertu a moll E.Griega, trio z baletu Korzár /Adam, Petipa/, Chlapec a Smrt /Mahler, Vaculík/ a  Carmina Burana /Orff, Kubicová/.

Dne 27.5. se uskuteční předastavení ve  Vrchlického divadle v Lounech, kde vystoupíme se stejným programem jako ve Františkových Lázních.

 Ve dnech 30.5. - 9.6. se soubor účastní  VIII. Mezinárodního  baletního  festivalu v kolumbijského Cali.    

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK