Bohemia Balet NABLÍZKO 18.2.2018

 

Bohemia Balet NABLÍZKO

 DUPÁNÍ

TANEČNÍ MINIATURY

TINTIN A ZLATÉ STŘEVÍCE

 

 

 18. 2. 2018

v Divadle Na Rejdišti

od 18.00 hodin

 

V nadcházejícím večeru Bohemia Balet NABLÍZKO dostanou diváci příležitost zhlédnout choreografie například Aleny Drapalíkové a Mariky Hanušové, které se souborem dlouhodobě spolupracují, ale i tvorbu začínajících choreografů a mladých tanečníků.

Večer odstartuje osvěžující Dupání choreografky Aleny Drapalíkové, následovat jej budou choreografie jako One person, Strange fruit, Shark, Escape, Spring's arrival a další, kde ukáží své umění i nápaditost nejen mladí protagonisté, ale své prvotiny představí i začínající choreografové. Závěr večera bude přímo komiksový s choreografií Mariky Hanušové TinTin a zlaté střevíce. S dobrodružným detektivem z Belgie se dostaneme až do dalekého Palerma. Snad to s ním i tentokrát dopadne dobře.

Těšíte se jako my? Přijďte se na nás podívat.

Bohemia Balet nablízko jsou představení souboru Bohemia Balet uzpůsobena pro komorní prostor Divadla Na Rejdišti, kde má divák možnost vnímat detaily tanečního a hereckého provedení uváděné choreografie. Tento bezprostřední kontakt tanečníků a diváků vytváří neopakovatelnou atmosféru představení. Díky tomu má divák možnost proniknout k jednotlivým postavám a vidět balet skutečně nablízko.

Kapacita sálu podněcuje osobní přístup. Nic se nás proto nebojte a vstupenky objednávejte na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonním čísle +420 606 672 570, zbylé vstupenky budou dány do prodeje před představením přímo v divadle. Jednotné vstupné 100Kč/vstupenka. Sezení volné.

 

 

 

Cookies

Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

OK